دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر خارجه آمریکا و ترکیه آخرین تحولات غزه را بررسی کردند

وزیر خارجه آمریکا و ترکیه شامگاه چهارشنبه در گفتگوی تلفنی آخرین تحولات غزه و موضوع فروش جنگنده‌های «اف۱۶» توسط واشنگتن به آنکارا را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در این گفتگوی تلفنی که از سوی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا برقرار شد، درباره موافقت کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه با پروتکل الحاق سوئد به ناتو گفت: این روند در پارلمان ترکیه همچنان در حال بررسی است.

دیروز، سه‌شنبه کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه با پروتکل الحاق سوئد به ناتو موافقت و آن را برای تصویب نهایی به مجمع عمومی پارلمان ارجاع داد که در صورت تصویب نهایی این پروتکل، آنکارا به دریافت جنگنده‌های جدید «اف-۱۶» نزدیک‌تر می‌شود.

فیدان در مورد فروش جنگنده‌های اف۱۶ توسط واشنگتن به آنکارا گفت، کشورش درباره این موضوع منتظر اقدام دولت و کنگره آمریکا براساس روحیه اتحاد و عمل به تعهدات می‌ماند.

از سوی دیگر، دو طرف آخرین تحولات غزه را بررسی کردند و فیدان بر لزوم برقراری آتش‌بس در سریع‌ترین زمان ممکن در غزه و شروع مذاکرات صلح پایدار تاکید کرد.

دو طرف همچنین در مورد مسئله قبرس گفتگو کردند.

از سال ۱۹۷۴جزیره قبرس بین دو بخش ترکی در شمال و یونان در جنوب تقسیم شده است و یونانی‌های قبرس طرح سازمان ملل برای متحد کردن جزیره را در سال ۲۰۰۴ رد کردند. / آناتولی

ارسال نظر
آخرین اخبار